miercuri, 28 ianuarie 2009

tu/

Femeile mint cum respira.Drept e ca nu toate, numai cele care au darul fabulatiei. Minciunile lor sunt gogonate, unele sunt frumoase, rod al unei fantezii debordante, altele sunt urate, "schioape", ascund adevaruri crude. Cand mint, femeile povestesc istorii personale, caci minciuna traita si spusa cu lacrimi in ochi, ca sa induioseze, devine credibila pentru naivi. Si naivitatea, ca si capacitatea de a minti, este un dat natural "la fel ca laptele, mesteacanul sau bondarul".

7 comentarii:

  1. Nu spun ca mint, infrumuseteaza adevarul ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Un batran fermier a raspuns unuia care-l intreba cum de nu s-a casatorit niciodata:
    "Vezi, am preferat sa doresc ce n-am, decat sa am ceea ce nu-mi doresc."

    RăspundețiȘtergere
  3. aiurea ce zici.apara ti sexul din care faci parte,nu l da de gol.Gandeste ca barbatii mint si n somn.so...

    RăspundețiȘtergere
  4. mint? nuu...infrumuseteaza adevarul? nuu...exagereaza? nuu... au partea lor de poveste? daa. si asa e cum spun ele...pana la un moment dat, cand anumite intamplari sau spuse nu se potrivesc. then what? ei, atunci ai doua posibilitati: ori o tii pe a ta pana in mormant(si lumea de langa tine se imputineaza subit), ori accepti ca ai gresit si pana la urma, chiar ai exagerat putin(ooops), dar nu se va mai intampla si promiti sa pornesti cu onestitatea inainte in fiece relatie, afacere, s.a.m.d.

    RăspundețiȘtergere
  5. Femeile mint de rup. Realitatea nu trebuie mascata sub replici gen:'apara-ti sexul!' Poate ca fac si eu asta uneori, dar stiu sa o recunosc. Plus ca noi femeile ne mancam de cur mai ceva decat barbatii. Dar asta nu schimba faptul ca sunt in genere misogini egocentristi care dau dovada de o imaginatie impecabila cand vine vorba de : 'ce-i cu urma asta pe gat?'.. Facem ca-n reclame:' m-am taiat dormind pe scari!'

    RăspundețiȘtergere
  6. uite!ea nu se ascunde dupa deget!ea poate!

    RăspundețiȘtergere